08-10-07

met dank aan de Zaventemse vliegveldpompiers

rond 17.00u hebben we afspraak met Betty, de madam van Jetair. Ze komt de precieze oppiktijd en vluchtinfo bevestigen... maar ze heeft slecht nieuws... en vooral goed nieuws Lachend: op Zaventem is er een staking aan de gang van het brandweerpersoneel en alle vluchten zijn ginder "delayed" of "gecancelled"!

600

 Dat betekent in de praktijk dat ons vliegtuig ginderachter weeral met grote  vertraging zal opstijgen - net zoals bij ons vertrek - en vooral dat wij hierdoor een dagje langer in Jamaica mogen/moeten blijven... en alles is al geregeld: we houden onze kamer, blijven all-inclusive en vertrekken in de plaats van morgen in de late namiddag, de dag nadien, 's morgens vroeg!

Onze laatste dag is plots de voorlaatste geworden... hoezee!! leve de  pompiers... Cool 

902

ik spoed mij terug naar het strand en sommeer mijn kroost de opblaasband vol drank te laten vullen om dit heuglijke nieuws gepast te vieren!  

 903

de Jamaicaanse lucht is nog steeds dreigend donker, maar mijn voorlaatste(!) avond kan alvast niet meer stuk... en we leven zelfs (een wreed klein beetje) mee met de onfortuinlijke toeristen die nu thuis nagelbijtend zitten te wachten op het einde van de staking en het verrtrek van hun vlucht naar de Caraïben... we hebben het ook allemaal meegemaakt, ze overleven dat wel....schol !      

14:17 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.